Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore dhe pika agroturizmi

  • 26/02/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministri dhe te tjere
  • Ministri dhe pjesemarres te tjere