Prezantim i Programeve të reja të studimit të Akademisë së Forcave të Armatosura

  • 24/02/2021
  • Ministria e Mbrojtjes
  • Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi
  • Rektori i Akademisë së Forcave të Armatosura, Rektori i Universitetit "Aleksandër Moisiu', Durrës, Personel i Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcave të Armatosura