Presionet e Gjuhës – Shqipja Përballë Zhvillimeve të Kohës
Qendra Kombetare e Librit dhe Leximit

  • 22/02/2021
  • 11:00
  • Muzeu Historik Kombëtar
  • Drejtuesi e QKLL
  • QKLL dhe te ftuar