Inspektim i Kalase se Krujes dhe sistemit te ri te ndricimit ne kete kala.

  • 25/02/2021
  • 11:00
  • Kalaja e Krujës
  • Ministri i Kulturës.
  • Ministri i Kulturës, të tjerë.