Inaugurim banesash të rindërtuara nga tërmeti i datës 26 nëntor 2019

  • 17/02/2021
  • 09.30
  • Qarku Tiranë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë dhe pjesëmarrësit e tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë dhe pjesëmarrësit e tjerë