Ne kete aktivitet do te prezantohen hapat  e procedures ligjore te certifikimit te operatoreve te turizmit detar dhe parashikimet e reja ligjiore per regjistrimin e mjeteve me flamur shqiptar.

  • 19/02/2021
  • 12:30
  • Durres
  • Ministri Klosi, Perfaqesues te Pushtetit Lokal, Perfaqesues te Industrise/Eksperte
  • Sipermares te industrise se turizmit detar dhe ekspret te fushes