Takim dhe bashkebisedim i Ministres se Financave dhe Ekonomise Anila Denaj, me biznese per problematikat e biznesit, ceshtjet fiskale dhe nxitjen e punesimit.

  • 13/02/2021
  • Qarku Korcë
  • Ministrja, Pjesëmarrës të tjerë
  • Pjesëmarrës të tjerë