Aktivitet me pjesëmarrjen e Ministres së Financave dhe Ekonomisë, Znj. Anila Denaj, Doganën Shqiptare dhe me përfaqësues të biznesit për promovimin e procedurave për marrjen e statusit së OEA. 

  • 13/02/2021
  • Qarku Korcë
  • Ministrja, Pjesëmarrës të tjerë
  • Pjesëmarrës të tjerë