Inspektim i punimeve nga Ambasadori Turk në Zonën 1/1, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin

  • 17/02/2021
  • 11:00
  • Bashkia Kurbin
  • Kryetari i Bashkisë dhe Ambasadori Turk
  • Kryetari i Bashkisë, Ambasadori Turk dhe pjestarë të tjerë