Inspektim i Kryeministrit për zhvillimin e punimeve të Spitalit Laç, pjesë e procesit të rindërtimit 

  • 16/02/2021
  • Bashkia Kurbin
  • Kryeministri
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkise dhe pjestarë të tjerë