Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore

  • 20/02/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere