Takim me biznesin- Furrë buke Shinjetari

  • 13/02/2021
  • 10.30
  • Qarku Tiranë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë