Vijojnë inspektimet në territorin e Bashkisë Shkodër si pasojë e situatës së rënduar nga përmbytjet.  

  • 11/02/2021
  • Qytet, NJ.A Ana e Malit, Dajç, Guri i Zi, Berdicë, Velipojë, Rrethina, Postribë.
  • Kryetari i Bashkisë
  • Kryetari i Bashkisë, Administratorë të NJ.A dhe përfaqësues të tjerë.