Ministrja Balluku do të inspektojë investimin e kryer nga OSHEE për rikonstruksionin dhe fuqizimin e Nënstacionit 110/20kV të Farkës në Tiranë

  • 12/02/2021
  • 12:00
  • Farkë, Tiranë
  • Ministrja Balluku, drejtorët e OSHEE, Adriatik Kupi dhe Klevis Jahja
  • Ministrja Balluku, drejtorët e OSHEE, Adriatik Kupi dhe Klevis Jahja