Ministrja Balluku do të inspektojë nga afër masat e marra për devijimin e trafikut dhe ngritjen e kantierit për ndërtimin e urës së re të Tapizës, në rrethin e Krujës, e dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit

  • 11/02/2021
  • 15:30
  • Tapizë, Krujë
  • Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Ergys Verdho
  • Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Ergys Verdho