Vizitë në TUMO Tirana në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Grave e Vajzave në Shkencë.

  • 11/02/2021
  • 14:00-14:30
  • TUMO Tirana
  • Ministrja Kushi dhe pjesëmarrës nga AADF
  • Ministrja Kushi dhe pjesëmarrës nga AADF