Zedhensi i bashkise Tropoje promovon aktivitete te ndaluarashkelur nenin 91, pika 4, te Kodit Zgjedhor si dhe parashikimet e Vendimit Nr. 9 te Komisionit Rregullator prane KQZ-se. Konkretisht

zedhenesi i bashkise Tropoje z Ismajl Bucpapaj publikon ne FB e tije aktivitet te investimeve ne Bashkine Tropoje si dhe te nje nisme projekt te bashkise Tropoje i cili nuk dihet se kur do filloje apo kur do te mbaroje kjo per te patur ndikim tek votuesit e rrethit Tropoje

Aktiviteti i pare eshte pjesamarja e kryetarit bashkise Tropoje ne inagurim punimeve ne dtae 5 shkurt 2021 ne ora 8.45 i publikuar ne fb e zedhensit te bashkise Tropoje z Ismalj Bucpapaj

Aktiviteti i dyte eshte publikuar ne fb e zedhenesit ne date 8 shkurt 2021 ora 4.41 PM ,aktiviteti zhvillohet ne sallen e keshillit bashkiak ku jane ftuar qytetare te qytetit Bajram Curri per nje projekt investimi i cili nuk dihet kur do filloj por thejshte per te bere fushate ne kete takim eshte edhe kryetari bashkise Tropoje z Rexhe Byberi