Ekspozitë e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave në bashkëpunim me Kalanë e Tiranës (Familja Toptani) për kujtimin e 101 vjetorit si Bashki e qytetit të Tiranës.

  • 11/02/2021
  • 11.00 am
  • Tiranë
  • Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave, përfaqësuesi i Bashkisë Tiranë, Drejtore e Kalasë së Tiranës
  • Drejtori i Përgjithshëm, përfaqësuesi i Bashkisë Tiranë, qytetarë të Tiranës, stafi i DPA dhe Bashkisë Tiranë. Përfaqësues të Kalasë së Tiranës