Takim me  Z.Péter Szijjártó, Ministër i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë.

  • 12/02/2021
  • 11:30-12:30
  • MASR
  • Ministrja Kushi, Ministri Hungarez
  • Ministrja Kushi, Ministri Hungarez