Interpelancë me ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku.

Në fokus të kësaj interpelance do të trajtohet problematika e furnizimit me ujë në qytetin e Kukësit dhe 14 fshatrave përreth tij. 

  • 11/02/2021
  • 09:00
  • Online në formatin Webex
  • Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, Drejtoresha e Agjencisë për Dilalog dhe Bashkëqeverisje, Eridana Çano
  • Qytetarë të interesuar