Vizite per grumbullimin e vezeve te koranit dhe leshimit te riprodhuesve te gjalle ne liqen. Periudha e leshimit te vezeve eshte janar –shkurt.

  • 12/02/2021
  • 9.00
  • Qarku Korce
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere