Inagurimi i Bibliotekes nr. 2 “ Moikom Zeqo”

  • 05/02/2021
  • 12.30
  • Qarku Tiranë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë