Vizite prane familjeve te cilat jane ne pritje te banesave te tyre si pjese e procesit te rindertimit.

Vizita ne disa familje te cilat kane qene te prekura nga termeti i 26 nentorit 2019.

 

Vizita ne fermeret e zones.

  • 07/02/2021
  • 11.00
  • Qarku Durres
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere