Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Znj. Anila Denaj, do te marre pjese ne Forumin e Sipermarresve Shqiptare ne Greqi, organizuar nga Dhoma e Tregtise se Athines.

  • 03/02/2021
  • Virtual
  • Ministrja Denaj, Te ftuar te tjere
  • Pjesemarres te tjere