Ministria e Drejtësisë dhe Lëvizja Evropiane në Shqipëri/European Movement in Albania (EMA), në partneritet me Shoqatën Sllovake për Politikën e Jashtme dhe me mbështetjen financiare të Slovak Aid/Asistenca Zyrtare për Zhvillim e Republikës së Sllovakisë, organizojnë konferencën virtuale me temë “Negociatat për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian dhe eksperienca rajonale – Kapitulli 23 në fokus”. 

  • 05/02/2021
  • 11.00-13.00
  • MD / Online
  • Niveli i pjesëmarrjes : Ministri, Kryenegociatori, Përfaqësues të përfaqësive diplomatike në Shqipëri, OSHC, institucione të administratës publike
  • Niveli i pjesëmarrjes : Ministri, Kryenegociatori, Përfaqësues të përfaqësive diplomatike në Shqipëri, OSHC, institucione të administratës publike