Rapid Chess Tournament është një aktivitet traditë i cili bën bashkë sportistët e Sport Klub “Vllaznia” dhe veteranët e kësaj disipline. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet që eksperienca dhe stërvitja e mendjes të argetojë dhe mbështesë të interesuarit e këtij sporti. Kohëzgjatja e aktivitetit është 13 -15 shkurt 2021.

  • 13/02/2021
  • 16.00-19.00
  • Qendra Lule Borë
  • Inspektori i sportit, trajneri i ekipit
  • Veteranë të sportit, të rinjë shahistë, amatorë