Tepelenë – Inspektim i disa akseve rurale në përfundim e sipër, në Salari, Dukaj, Nivicë, Sinanaj, si dhe punimeve për infrastrukturën e brendshme rrugore në kalanë e Tepelenës.

Gjirokastër – Bashkëbisedim me qytetarë 

 

  • 05/02/2021
  • Tepelene/Gjirokaster
  • KM Rama, MB Çuçi
  • KM Rama, MB Çuçi, deputetë e drejtues vendorë, qytetare