Ministrja Belinda Balluku do të inspektojë masat e marra për mirëmbajtjen e aksit Lezhë – Shëngjin, si dhe do te njihet me projektin e ri që pritet të nisë për të eliminuar plotësisht problematikën e rënies së gurëve në këtë segment rrugor

  • 02/02/2021
  • 14:00
  • Rruga Lezhë - Shëngjin
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku, Kryetari i bashkisë Lezhë, Pjerin Ndreu, Drejtori i ARRSH, Ergys Verdho