Takime mbi ecurine e procesit te skemes mbeshtetese se naftes per bujqesine.

 

Vizita ne subjekte qe kane perfituar nga skemat kombetare mbeshtetese dhe IPARD.

  • 04/02/2021
  • 14.00
  • Qarku Korce
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere
  • Ministrja znj. Milva Ekonomi dhe pjesmarret te tjere