Projekti Film – Në shesh-xhirimin e “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Z”

  • 08/02/2021
  • UART
  • Ministri i Kulturës, të pranishmit në shesh-xhirim
  • Ministri i Kulturës, të pranishmit në shesh-xhirim