Nis trajnimi i stafit ADISA ne sportele për ofrimin e shërbimeve publike dhe informimin në lidhje me objektet e pronësisë industriale në të gjitha qendrat ADISA.

Për këtë qëllim DPPI do të vendosë në dispozicion të sporteleve ADISA edhe broshura informative në lidhje me objektet e pronësisë industriale me qëllim informimin e bizneseve.

  • 01/02/2021
  • 11
  • ADISA Pogradec dhe ADISA Gjirokaster
  • Drejtori i Përgjithshëm i Pronësisë Industriale znj. Ledina Beqiraj, Drejtori Ekzekutiv i ADISA z.Lorin Ymeri.
  • Drejtori i Përgjithshëm i Pronësisë Industriale znj. Ledina Beqiraj, Drejtori Ekzekutiv i ADISA z.Lorin Ymeri.