Qëndres Qytetare denoncon shkeljen e nenit 91 të Kodit Zgjedhor dhe Vendimin e Komisionit Rregullator të KQZ nga deputetja e PS Elona Gjebrea dhe Drejtoresha e Shkolles ” Adullah Keta” Ardita Gjini në Tirane duke perdorur ambientet e shkolles, nxenesit dhe stafin per qellime elektorale.

Deputetja e PS ka deklaruar ne rrjetin e saj social facebook se ne kete takim u ka premtuar nxenesve se forca politike qe ajo perfaqeson do te permiresoje kushtet e tyre.

Linkun e postimit ne focebook e gjeni me poshte:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1044156099425970&id=100014947694523

Nderkohe bashkelidhur edhe disa nga fotot e takimit:

Faleminderit!
Ekipi i Qendreses Qytetare