Interpelancë me ministren e Arsimit Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi, mbi temën: “NDRYSHIMET NË MATURËN SHTETËRORE 2021”.

Në fokus të kësaj interpelance do të trajtohen çështje që lidhen me ndryshimet në lidhje me strukturën e testit, si edhe reduktimin e temave të programit orientues për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19

 

  • 04/02/2021
  • 09:00
  • Online në formatin Webex
  • Ministrja e Arsimit Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi, Drejtoresha e Agjencisë për Dilalog dhe Bashkëqeverisje, Eridana Çano
  • Maturantë të parlamentit të nxënësve