Ministrja Belinda Balluku do te inspektoje ecurine e punimeve per demontimin e linjave te vjetra 6 kv dhe kabinave shtyllore dhe zevendesimin me rrjet 20 kV dhe kabina te reja, qe po kryhet nga OSHEE ne zonen e Kombinatit ne Tirane.

 

  • 29/01/2021
  • 12:00
  • Tirane
  • Ministrja, Belinda Balluku dhe Drejtori Rajonal i OSSH per Tiranen, Klevis Jahja
  • Ministrja, Belinda Balluku dhe Drejtori Rajonal i OSSH per Tiranen, Klevis Jahja