Ndjekja e ecurisë së punimeve në lagjen e re që do t’i shtohet Tiranës në kuader të procesit të rindërtimit në zonën  “5 Maji”

  • 28/01/2021
  • 11.00
  • Qarku Tiranë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin dhe pjesëmarrësit e tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin dhe pjesëmarrës të tjerë