Inspektim dhe monitorim te situates se emergjences te shkaktuar nga reshjet intensive . 

  • 27/01/2021
  • 09.00
  • Qarku Durres
  • Ministrja Znj. Milva Ekonomi,Ministri i Mbrojtjes Z. Niko Peleshi, perfaqesues te tjere.
  • Ministrja Znj.Milva Ekonomi,Ministri i Mbrojtjes Z. Niko Peleshi, perfaqesues te tjere.