Takim dhe bashkebisedim i Ministres se Financave dhe Ekonomise Anila Denaj, me biznese per problematkat e biznesit, ceshtjet fiskale dhe nxitjen e punesimit.

  • 27/01/2021
  • Qarku Shkoder
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere