Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe ambadasori i Gjermanisë në Shqipëri, Peter Zingraf do të nënshkruajnë 3 marrëveshje bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Gjermanisë

  • 27/01/2021
  • 15:00
  • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Tiranë
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku dhe ambadasori i Gjermanisë në Shqipëri, Peter Zingraf