Do të inspektohet fillimi i punimeve, do të dorëzohet sheshi i ndërtimit 

  • 29/01/2021
  • Perondi, Kuçovë
  • Deputetja e Zonës dhe kryetari i Bashkisë Kuçovë
  • Banorët vendas