Inspektim i Ministres se Financave dhe Ekonomise Anila Denaj ne Shkollen Profesionale Petro Sota dhe Qendren e Formimit Profesional Rajonal, per ecurine e programeve te studimit ne kete vit akademik, kurseve te planifikuara dhe zhvilluara, dhe investimet e kryera ne godinen e shkolles dhe laboratore profesionale.

  • 26/01/2021
  • Qarku Fier
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere