Në kuadër të ditëlindjes së autorit dhe promovimit të veprës së tij me qëllim njohjen e publikut kryeqytetas me muzeun në përgjithësi dhe autorin në veçanti, Shtëpia Studio “Kadare” do të hapë dyert falas për të gjithë banorët e Tiranës nga data 26 deri në 30 janar 2021. Në këtë kuadër do të  bashkëpunojmë me disa nga shkollat e kryeqytetit që nxënësit e tyre të njihen më nga afër me jetën dhe veprën e Ismail Kadaresë. Dhurim ilibrave të Ismail Kadaresë për fëmijët e Institutit të Nxënësve që nuk Dëgjojnë.

 

  • 28/01/2021
  • 11.00
  • Qarku Tiranë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë