Vizite prane familjeve te cilat jane ne pritje te banesave te tyre si pjese e procesit te rindertimit.

  • 30/01/2021
  • 12.00
  • Qarku Durres
  • Ministri dhe te tjere
  • Ministri dhe pjesemarres te tjere