Vizita ne disa familje te cilat kane qene te prekura nga termeti i 26 nentorit 2019.

  • 30/01/2021
  • 14.00
  • Qarku Durres
  • Ministri dhe te tjere
  • Ministri dhe pjesemarres te tjere