Inspektim i punimeve në konviktet e Universitetit Bujqësor të Tiranës

  • 26/01/2021
  • 15.00
  • Qarku Tiranë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin dhe pjesëmarrësit e tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin dhe pjesëmarrës të tjerë