Aktivitet në gjimnazin “Qemal Stafa” në Tiranë në kuadër të nismës “E Premtja e Leximit”, ku pjesëmarrësit do të kalojnë disa minuta argëtuese dhe sensibilizuese duke lexuar secili ndonjë poezi, prozë apo ese të krijuar vetë apo nga ndonjë autor shqiptar. Në fokus, rritja e kulturës së leximit tek nxënësit nëpër shkolla.

 

  • 29/01/2021
  • 13:00-14:00
  • Gjimnazi "Qemal Stafa", Tiranë
  • Ministrja Kushi,Zv/Ministrja Nina Guga,Drejtore e gjimnazit Klotilda Jaupi,8-9 nxënës të gjimnazit
  • Ministrja Kushi,Zv/Ministrja Nina Guga,Drejtore e gjimnazit Klotilda Jaupi,8-9 nxënës të gjimnazit.