Prezantimi i Planit të Restaurimit dhe Rikualifikimit Urban të zonës perspektive TID të gjendur në Parkun Arkeologjik Durrës.  Ndryshim nga data 26 në 27 për shkak tëe motit.

  • 27/01/2021
  • Parku Arkeologjik Durrës
  • Ministri i Kulturës, përfaqësuesi i Fondacionit Shqiptaro Amerikan për Zhvillim
  • Përfaqësuesë të Fondacionit Shqiptaro Amerikan të Zhvillimit dhe qeverisjes vendore.