Inspektim i Ministres Belinda Balluku i investimit të kryer nga OSHEE, për fuqizimin e Nenstacionit elektrik të Hoxharës dhe linjës 35kV TEC Fier – Hoxharë

  • 22/01/2021
  • 12:00
  • Hoxharë, Fier
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku, Administratori i OSHEE, Adrian Çela