Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, do te zhvilloje nje takim me perfaqesues te Enteve Publike ne Qark dhe Drejtorise se Tatimeve, ne formen nje tryeze diskutimi per zbatimin e reformes se fiskalizimit.

  • 22/01/2021
  • Qarku Berat
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere