Takime me përfaqësues të Enteve Publike dhe biznesit në qarkun e Fierit, në formën e një tryeze diskutimi për zbatimin e reformës së fiskalizimit.

  • 21/01/2021
  • Prefektura FIER
  • Delina Ibrahimaj
  • Te tjere