Inspektim e Ministres se Financave dhe Ekonomise Anila Denaj ne Shkollen Profesionale Antoni Athanas, per ecurine e programeve te studimit ne kete vit akademik dhe investimet e kryera ne godinen e shkolles dhe laboratore profesionale.

  • 22/01/2021
  • Qarku Berat
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere